Proiect finantat de USAID prin proiectul RITI-Access.  www.riti-access.ro.                                       
Targoviste Turnul chindiei Biserica domneasca Biserica domneasca noaptea Catedrala Manastirea Dealu Vlad Tepes
Scurt istoric

-  Spitalul Judetean Targoviste a fost infiintat in anul 1930 intr-o cladire cu un numar de 20 de paturi.   In 1938 a avut loc extinderea acestuia, construindu-se inca 2 cladiri, numarul de paturi ajungand la 120. - In perioada 1940-1948 a luat fiinta sectia de Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Nou Nascuti si Policlinica. 1950-1952 a luat fiinta sectia de Chirurgie Generala  cu 80 paturi.   1958-1960  s-a infiintat sectia de Cardiologie si Laboratorul de Analize medicale.  

 In 1973 s-a construit noua cladire a Spitalului Judetean Targoviste avand 700 paturi, asigurand asistenta medicala a populatiei in municipiul Targoviste si in majoritatea comunelor din judet.In aceste conditii Spitalul Jud. Targoviste se compune dintr-un sediu central in componenta caruia intra atat sectiile si compartimentele cu paturi cat si sectiile fara paturi.  

Tot in cadrul sediului central exista laboratorul central al spitalului, laboratorul radiologic, laboratorul de anatomie-patologica , compartimentul de medicina legala ,cat si policlinica compusa dintr-un numar de 19 cabinete medicale care asigura serviciile medicale intregului judet . Pe raza municipiului Targoviste ,in cadrul Spitalului mai exista 2 sedii separate:                             

a .Sectiile de boli contagioase Adulti,Copii,Sida                

b.Dispensarul TBC cu cabinete de specialitate                

   In present Spitalul Judetean Targoviste numara 1146 paturi repartizate pe 30 de sectii si compartimente.

In Anul 2000 Spitalul Judetean Targoviste a infiintat Serv Informatica si ainceput  informatizarea spitalului. La inceput s-a creat o retea de calculatoare in cadrul sediului central .S-a informatizat biroul de internari astfel ca toate internarile erau salvate intr-o baza de date.

In 2005 reteaua de calculatoare a fost extinsa si pe sectiile exterioare prin fibra optica deasemenea prin intermediul firmei RITI s-a demarat un proiect finantat de USAID pentru crearea unui soft capabil sa gestioneze toate activitatile din spital.

Site realizat de S.C. Info World S.R.L
Pentru accesarea fisei pacient pe web in calitate de pacient trebuie ca persoana care acceseaza sa aiba configurat un utilizator in HM Suite care sa aiba toate campurile completate(inclusiv CNP). Pentru accesarea fisei pacient pe web in calitate de medic trebuie ca persoana care acceseaza sa aiba configurat un utilizator in HM Suite care sa aiba toate campurile completate(inclusiv CNP) iar medicul respectiv sa existe in Nomenclatorul de medici si sa aiba completat CNP-ul.